Gebruiksvoorwaarden KSV Jabbeke on-line aankoopdienst

KSV Jabbeke VZW
Vlamingveld 14
8490 Jabbeke
BTW BE 0407.751.871
Tel +32 496 26 74 74 (voorzitter Chris Bourgois)
E-mail: webmaster@ksvjabbeke.be

De toegang

De KSV Jabbeke Webwinkel wordt gebruikt om aankopen en inschrijvingen on-line te doen voor evenementen van KSV Jabbeke (kaarting, ontbijtbuffet, wedstrijden, ...). Iedereen kan hier een bestelling plaatsen, zowel leden als niet-leden, tenzij anders vermeld.
We accepteren enkel bestellingen op Belgische adressen.

Hoe werkt onze webwinkel?

De KSV Jabbeke Webwinkel wordt gebruikt om aankopen en inschrijvingen on-line te doen voor evenementen van KSV Jabbeke (kaarting, ontbijtbuffet, wedstrijden, ...).

Het formulier vragen we om correct in te vullen. Verifieer de aantallen zorgvuldig.

Daarna, na het ingeven van de beveiligingscode en klikken op de knop "Bestel tickets", wordt je doorverwezen naar de site van onze betaalpartner Mollie.
Kies je gewenste betaalmethode (Bancontact, KBC en Belfius worden ondersteund).
Afhankelijk van de gekozen methode wordt je doorverwezen naar de respectieve site om on-line je betaling te maken.
Betalingen via overschrijving zijn niet mogelijk(enkel bij het mislukken van de betaling, zal je een mail toegestuurd krijgen met de nodige betaalinformatie).
Als de betalinge geslaagd is wordt je terug doorverwezen naar de site van KSV Jabbeke, met bevestiging van de goede ontvangst van je betaling.

Als je je e-mail adres correct hebt ingevuld, wordt de bestelling naar je doorgerstuurd. Gelieve een geprinte versie van het document mee te brengen naar het gekozen evenement.

De bestelling is op deze manier afgerond en de koopovereenkomst is gesloten. 

Betaling

Je kan in de KSV Jabbeke Webwinkel alleen betalen d.m.v. een kredietkaart:

Je betaling wordt beheerd met behulp van Mollie. Gelieve de algemene voorwaarden te lezen van Mollie om meer te weten over hun on-line dienstverlening.

Verzendkosten

Aan onze on-line bestellingen zijn geen verzendkosten verbonden, tenzij anders vermeld tijdens de bestelling.

Herroeping aankoop

Behoudens in specifieke gevallen heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst. Door het simpel sturen van een e-mail naar webmaster@ksvjabbeke.be kan de bestelling geannuleerd worden.
Voor verdere vragen kan je terecht bij bovenvermelde contactgegevens van KSV Jabbeke.

Privacy

KSV Jabbeke respecteert de privacy van haar leden, klanten en van de gebruikers van haar website. Het verzamelen van persoonlijke gegevens en het gebruik dat VAB van deze gegevens maakt, is in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 op de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer. In geval van aansluiting worden deze persoonsgegevens opgeslagen in een gegevensbestand.
Eigenaar van dit bestand is KSV Jabbeke VZW (contactgegevens hierboven vermeld). KSV Jabbeke gebruikt deze gegevens om te voldoen aan de vragen van leden en om hen op de hoogte te houden van activiteiten, alsook voor marketingdoeleinden.

KSV Jabbeke verbindt zicht ertoe de gegevens niet verder door te geven aan zijn partners. Eenieder heeft een recht van mededeling, inzage, toegang en verbetering van zijn persoonlijke gegevens. Gelieve hiervoor contact op te nemen met ons via bovenvermelde contact gegevens.